Skovens Dronning plakatbillede

Skovens Dronning

DKK 330,00
Alle priser er inkl. billetgebyr på 20 kr.

Gå ikke glip af efterårets magiske teateroplevelse i Glassalen for alle eventyrglade børnefamilier.

En ung prinsesse er løbet hjemmefra for at undgå sin skæbne. I en magisk skov møder hun vidt forskellige eventyrlige væsener, som strides indbyrdes og har brug for prinsessens hjælp til at forene dem i kampen mod en mørk og grusom magt.

Prinsessen må erkende, at når man har fået særlige evner i vuggegave, må man tage sin skæbne på sig og gå forrest i kampen for at samle skovens folk. Som voksen bliver prinsessen Danmarks første kvindelige regent, Dronning Margrete 1. Og så får hun igen brug for sine særlige evner - denne gang til at samle alle Nordens riger og folk i Kalmarunionen.

”Skovens Dronning” er skrevet af forfatteren Gunvor Reynberg og komponisten Christian Dahlberg, og forestillingen spilles af de unge scenetalenter fra Eventyrteatret, som 6 år i træk er kåret som ”Bedste Børneteater” af Børn i byen.

Varighed: 
2 timer inkl. 20 minutters pause
Sted: 
Glassalen i Tivoli
Alder: 
Fra minimum 5 år
Priser: 
Fra 185 til 330 kr.
Spilleperiode: 
4. til 20. oktober 2019
Billetten giver gratis adgang til Halloween i Tivoli på spilledagen i perioden 11. - 20. oktober
Vælg den forestilling du gerne vil købe billetter til. Du kan ikke selv vælge pladser, men kan nedenfor fortælle os, hvilke ønsker du har.
Du kan her vælge mellem A, B og C billetter. (Se Salsplan over Glassalen i menuen for at se fordelingen af A, B og C billetter) D-billetter sælges kun via telefon eller Billetlugen
Vi bestræber os på at finde de bedste ledige pladser i salen ud fra ovenstående valgte ønske. Vi tager dog forbehold for udsolgte pladser.