Tak til Eventyrteatrets sponsorer

Eventyrteatrets enestående idégrundlag falder uden for teaterlovens og folkeoplysningslovens støttemuligheder. Derfor finansierer teatret sine aktiviteter via billetsalg, udgivelser og honorarer. Som et værdifuldt supplement modtager teatret støtte fra virksomheder, fonde og enkeltpersoner, som blandt andet gør det muligt at give de unge teatertalenter de ekstra undervisningstilbud og faciliteter, de fortjener.

Den Eventyrlige Sponsorklub
Siden 2013 har de fleste af teatrets sponsorer været medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub - et nyttigt netværk, hvor medlemmerne forpligter sig til at støtte udviklingen af de unge talenter  Se mere om Den Eventyrlige Sponsorklub

Kontakt
Hvis du vil høre mere om Den Eventyrlige Sponsorklub og mulighederne for at støtte teatret med produkter og tjenesteydelser, kan du kontakte teaterleder Susanne Vognstrup på e-mailadressen susanne@eventyrteatret.dk eller telefon 36 17 26 01.

Her er de virksomheder, fonde og personer, som på hver deres måde støtter Eventyrteatret med at skabe musicals, der samler familien og udvikle fremtidens scene- og livskunstnere: 

Almennyttige fonde

Gangstedfonden gør det muligt for Eventyrteatret at arrangere særforestillinger for kræftramte børn og deres familier i samarbejde med Foreningen Cancerramte Børn.

Jørgen & Karla Storchs Optimistfond har i den svære Corona-tid opmuntret Eventyrteatret ved at støtte udviklingen af de unge skuespiltalenter med 25.000 kr.

Konsul George Jorck og hustru Emma Jorcks Fond har i 2021 støttet design og produktion af kostumer til Eventyrteatrets 30 års jubilæumsforestilling "Robin Hood" i Tivolis Glassal.

Simon Spies Fonden har gennem mange år trofast støttet cd-udgivelserne med Eventyrteatrets populære familiemusicals.                                                 

Sydbank Fonden er en almennyttig fond, som flere gange har støttet Eventyrteatrets store forestillinger - senest design og produktion af de 120 eventyrlige kostumer til forestillingen "Skovens Dronning" i 2019. 

Storsponsor

Gosh Copenhagen har et bredt sortiment inden for dufte og makeup med brands som Pudderdåserne, INK vy Dennis Knudsen, Isabell Kristensen og Caroline Fleming. Gosh sponsorerer sminkeartikler til de unge skuespillere.  

Den Eventyrlige Sponsorklub – VIP-medlemmer

Agil Procesforbedring hjælper virksomheder med større udviklingsprojekter, bl.a. Eventyrteatret. Blandt spidskompetencerne er agile transformationer, styregruppe-samarbejde og kommunikation. 

Audi Gladsaxe har både salgsafdeling og værksted i "Bilbyen" i det vestlige Gladsaxe, hvor kunderne og feedback altid er i centrum.

Siden 2011 har Billetlugen været Eventyrteatrets samarbejdspartner. Med rødder i Nordisk Film og Egmont og internationale erfaringer fra Eventim leverer Billetlugen det bedste indenfor billetsalg og live events 

Udover at være sponsor donerer Brüsch Precision teaterbilletter til udsatte børn, som får en sjælden kulturoplevelse med Eventyrteatrets musicals.

Den legendariske revy i teltet ved Dyrehavsbakken har siden 1935 været en af de mest populære danske underholdningsscener. Med høj kvalitet og folkekære skuespillere formår revyen hvert år at tiltrække ca.  150.000 publikummer.

Dana Lim har siden 1929 forsynet både det danske og internationale marked med stærk lim i de let genkendelige gule tuber samt fuge- og spartelmasse.                                 

Fodboldklubben F. C. København  blev grundlagt i 1992 som overbygning på KB og B 1903. Mesterklubben har 13 gange været danske mestre, 8 gange pokalmestre og deltaget flere gange i Champions League.  

Gangstedfonden støtter kunst og kultur samt sygdom, sygdomsbekæmpelse og samfundforskning. Fonden gør det muligt for Eventyrteatret at arrangere særforestillinger for kræftramte børn og deres familier.

Glarmester Hans Jensen har drevet glarmestervirksomhed i mere end 30 år. De ni medarbejdere og seks servicebiler har base forrest på Amager. 

Harald Nyborg er en succesrig discountkoncern med alt til hus og have - siden 1983 ejet af Kurt Daell, som også ejer Jem & Fix og Daells Bolighus.

Jens Lyngsøe Interieur sælger eksklusive og skræddersyede møbler til kvalitets- og designbevidste kunder. I samråd med indretningskonsulenter bestilles de unikke møbler hos familieejede kvalitets-producenter, bl.a. i Italien.

Udover at støtte Eventyrteatret med et VIP-sponsorat donerer KaffeImperiet både automat samt kaffe, te og kakao til de unge talenter, deres forældre samt teatrets medarbejdere og gæster.  

Bag danske LOVEMADE står et team af dedikerede forældre og en dansk Michelin-kok, med en klar vision om at tilbyde bedre babymad. Vores økologiske babymåltider er udviklet for at forene god smag, naturlig struktur og optimal ernæring til vores små. Velbekomme!

Lyngby Turistfart arangerer bustransport for både virksomheder, private og det offentlige og kører overalt i Danmark og Europa med luksusbusser i alle størrelser.   

Lyngsø I/S Ejendomsselskaber har siden 2007 været den stolte udlejer for Eventyrteatret på Østmarken 4 i Søborg, hvor teatret har kontor, prøvesale og skræddersal.   

Miga Gardiner har siden 1979 leveret skræddersyede gardin- og afskærmningsløsninger til både virksomheder og private på hele Sjælland og har egen systue og eget vaskeri.

Det begyndte i 1973 med import af fåede tomater fra Spanien. I dag er Nordlie Food A/S en større virksomhed i Haslev, som importerer et bredt udvalg af fødevarespecialiteter fra både Europa og Østen.                 

Rudi & Harald er VIP-medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub, som erhvervsmanden og fodboldlegenden Harald Nielsen var primus motor for. Heidi Madsen er dattter af Rudi og Harald Nielsen og bestyrelsesmedlem i RHN Holding. 

 

SIF Gruppen projekterer, installerer og servicerer bl.a. elinstallationer, sikringsanlæg og intelligente bygningsinstallationer og sponsorerer Eventyrteatrets alarmsystem.

SK El & Teknik A/S er en autoriseret elinstallatør og en familiedreven virksomhed, som laver elinstallationer og reparationer på hele Sjælland hos både virksomheder og private. SK El & Teknik ønsker at støtte arbejdet med at udvikle talentfulde børn og unge.

Frisør Tage Frandsen ønsker som privatperson at støtte Eventyrteatrets arbejde med at udvikle unge scenetalenter.

THM Invest er en familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med investeringer og ejendomshandel. THM Invest ønsker at støtte Eventyrteatrets formål og teatrets arbejde med at udvikle talentfulde børn og unge.

The Social House tilbyder faste kontorpladser, medlemskaber som en fly-in arbejdsplads og skræddersyede muligheder for afholdelse af møder, konferencer og business events i unikke ramme i hjertet af København.

Den Eventyrlige Sponsorklub

Aaen & Co er et af Nordsjællands største revisorfirmaer og har kunder i hele hovedstadsregionen, heriblandt Eventyrteatret.

Abakion er en dansk IT-konsulentvirksomhed, der arbejder med udvikling og implementering af IT-forretningsløsninger til mellemstore virksomheder. 

Baker Tilly tilbyder rådgivning, revision og skatteydelser til små og mellemstore virksomheder. baker Tilly har kontorer i København og Odense og netværk i hele verden.

Claus Hancke ønsker som privatperson at støtte Eventyrteatrets arbejde med at udvikle unge teatertalenter.

Ericsson Stilladser er ejet af Jack Ericsson og har domicil i Greve.                                                 

Gardin Lis har i mere end 30 år serviceret både virksomheder og private med løsninger inden for alle slags gardiner og solafskærmning og har i dag ca. 30 medarbejdere.

Laudrup Vin & Gastronomi har specialiseret sig i spanske vine og delikatesser, som både kan købes via hjemmesiden laudrup.dk og fra Cash & Carry butikken i Skovlunde.

Malerselskabet er et af Danmarks største og mest moderne malerfirmaer og samtidig en af de få tilbageværende kooperative virksomheder.

Niels Christian Nielsen ønsker som privatperson at støtte Eventyrteatrets formål og værdifulde aktiviteter for talentfulde børn og unge. 

Planet Huse har i 32 år bygget sommerhuse til hele Danmark. Vælg blandt smukke klassiske sommerhusdesigns og enkle nordiske looks. 

Refnov Ejendomme er et familieforetagende med base i Nordsjælland og står for udlejning af erhvervsejendomme inden for kontor, lager og produktion, bl.a. i Værløse og Jyllinge.

Tobias Augustsson er tidligere eventyrbarn og ønsker som privatperson at støtte teatrets formål og værdifulde aktiviteter for talenfulde børn og unge. 

Wilhelm Hansen Musikforlag blev grundlagt i 1857. Siden begyndelsen af 1900-tallet har det virksomheden været Nordens førende musikforlag og -handel.  

XDC Gruppen tilbyder bl.a. løsninger inden for IT-hosting, hjemmekontor samt kopi/print til virksomheder, så de kan fokusere på deres kerneforretning - blandt andre Eventyrteatret, som serviceres med en attraktiv kopi- og printløsning. 

Younes Rejser har mere end 30 års erfaring i rejsebranchen. Vores ønske er at vores gæster skal have en dejlig rejse med masser af oplevelse og gode minder med hjem. Det er detaljerne, der skaber helheden.

Generelle sponsorer

Ark Recording Studio i Husum er et af Nordens mest veludrustede pladestudier, som arbejder sammen med tidens største musiknavne. Eventyrteatrets musicals er i årtier blevet produceret i Kristian Dalsgaards legendariske studie.    

Ud over at være storsponsor i Den Eventyrlige Sponsorklub donerer Gosh Copenhagen en bred vifte af sminkeartikler, når teatrets unge talenter optræder eller undervises i brugen af teatersminke.

Den anerkendte reklamefotograf, Thomas Hergaard, laver større fotoopgaver for Eventyrteatret, heriblandt de første kostumebilleder fra forestillingerne til de lokale og regionale mediers omtale af de unge skuespillere.

JMC Hjørring A/S har i mange år designet, produceret og pakket titusindvis af Eventyrteatrets populære cd- og dvd-udgivelser med teatrets eventyrlige familiemusicals.

KaffeImperiet sponserer Eventyrteatret med både kaffemaskine, kaffe, te og kakao, til gavn for de 300 eventyrbørn, deres forældre samt teatrets medarbejdere og frivillige.

Kildebrønde Frugtplantage sponserer frisk frugt til de medvirkende børn og unge i Glassalen i Tivoli. De har både gårdbutik og en populær selv-pluk-plantage nær Greve.

Siden 1994 har Marienlund tilrettelagt mindeværdige events i særklasse for både virksomheder og private. Lige så længe har de hjulpet Eventyrteatret med premierer, sponsorfester og andre eventyrlige events. 

Multi Line sponsorerer Eventyrteatret med forskellige papirvarer, som bliver brugt flittigt af de 400 børn, unge og voksne, der har deres gang på teatret.

Gennem årene har Panduro Hobby trofast sponsoreret Eventyrteatret med et bredt sortiment af deres kvalitetsprodukter til Den Eventyrlige Skræddersal og teatrets forestillinger.                 

Siden 2007 har Tilsted & Co designet og trykt teatrets flotte programmer, bannere og jubilæumsbøger. Ole Mortensen er manden bag de forrygende fotos fra forestillingerne, og Bent Tilsted er kommunikations-bureauets generøse ejer.

Vintergaard Media optager Eventyrteatrets forestillinger på video og redigerer dem til streaming- og dvd-udgivelser. Producer Peter Vintergaard har også lavet adskillige musikvideoer og reklamefilm for teatret.