Tak til Eventyrteatrets sponsorer

Eventyrteatrets enestående idégrundlag falder uden for teaterlovens og folkeoplysningslovens støttemuligheder. Derfor finansierer teatret sine aktiviteter via billetsalg, udgivelser og honorarer. Som et værdifuldt supplement modtager teatret støtte fra virksomheder, fonde og enkeltpersoner, som blandt andet gør det muligt at give de unge teatertalenter de ekstra undervisningstilbud og faciliteter, de fortjener.

Den Eventyrlige Sponsorklub
Siden 2013 har de fleste af teatrets sponsorer været medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub - et nyttigt netværk, hvor medlemmerne forpligter sig til at støtte udviklingen af de unge talenter  Se mere om Den Eventyrlige Sponsorklub

Kontakt
Hvis du vil høre mere om Den Eventyrlige Sponsorklub og mulighederne for at støtte teatret med produkter og tjenesteydelser, kan du kontakte teaterleder Susanne Vognstrup på e-mailadressen susanne@eventyrteatret.dk eller telefon 36 17 26 01

Her er de virksomheder, fonde og personer, som på hver deres måde støtter Eventyrteatret med at skabe musicals, der samler familien og udvikle fremtidens scene- og livskunstnere: 

Almennyttige fonde

Gangstedfonden gør det muligt for Eventyrteatret at arrangere særforestillinger for kræftramte børn og deres familier i samarbejde med Foreningen Cancerramte Børn.

Simon Spies Fonden har gennem mange år trofast støttet cd-udgivelserne med Eventyrteatrets populære familiemusicals.                                                 

Sydbank Fonden er en almennyttig velgørende fond, som flere gange har støttet Eventyrteatrets store forestillinger - senest 75.000 kr. støtte til design og produktion af de 120 eventyrlige kostumer til dette års forestilling "Skovens Dronning": 

Siden 1995 har Wilhelm Hansen Fonden støttet dansk, musik, teater og dans og uddelt produktions- og uddannelsesstøtte til ca. 1000 projekter og personer, senest blandt andre Eventyrteatrets musicals "Julekortet" (2018) og "Skovens Dronning" (2019). 

Storsponsor

Gosh Copenhagen er Eventyrteatrets storsponsor og har et bredt sortiment inden for dufte, makeup og individuelle mærker som Pudderdåserne, INK vy Dennis Knudsen, Isabell Kristensen og Caroline Fleming. Gosh Copenhagen støtter Eventyrteatret med et bredt sortiment af sminkeartikler til de unge skuespillere.  

Den Eventyrlige Sponsorklub - VIP-plus medlemmer

Siesbye Kapsch har i 15 år markeret sig som én af Københavns førende liebhavermæglere og er den mest effektive, sælgende og største uafhængige ejendomsmægler i København med personligt engagerede ejendomsmæglere, der selv bor og færdes i byen.

Den Eventyrlige Sponsorklub – VIP-medlemmer

Agil Procesforbedring hjælper virksomheder med større udviklingsprojekter, bl.a. Eventyrteatret. Blandt spidskompetencerne er agile transformationer, styregruppe-samarbejde og kommunikation. 

Audi Gladsaxe har både salgsafdeling og værksted i "Bilbyen" i det vestlige Gladsaxe, hvor kunderne og feedback altid er i centrum.

Siden 2011 har Billetlugen været Eventyrteatrets samarbejdspartner. Med rødder i Nordisk Film og Egmont, og med internationale erfaringer fra Eventim, leverer Billetlugen det bedste indenfor billetsalg og live events 

Den legendariske revy i teltet ved Dyrehavsbakken har siden 1935 været en af de mest populære danske underholdningsscener. Med høje kvalitet og folkekære skuespillere formår revyen hvert år at tiltrække langt over 100.000 publikummer.

Dana Lim har siden 1929 forsynet både det danske og internationale marked med stærk lim i de let genkendelige gule tuber samt fuge- og spartelmasse.                                 

Udover at være VIP medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub køber Danske Bank mange billetter til Eventyrteatrets forestillinger, til gavn for medarbejdere og kernekunder.

Fodboldklubben F. C. København  blev grundlagt i 1992 som overbygning på KB og B 1903. Mesterklubben har 13 gange været danske mestre, 8 gange pokalmestre og deltaget flere gange i Champions League. bl.a. med sejr over Manchester United.  

Gangstedfoden støtter både kunst og kultur samt sygdom og sygdomsbekæmpelse og samfundforskning. 

Glarmester Hans Jensen har drevet glarmestervirksomhed i mere end 30 år. De ni medarbejdere og seks servicebiler har base forrest på Amager. 

Harald Nyborg er en succesrig discountkoncern med alt til hus og have - siden 1983 ejet af Kurt Daell, som også ejer Jem & Fix og Daells Bolighus.

Jens Lyngsøe Interieur sælger eksklusive, skræddersyede møbler til kvalitets- og designbevidste kunder. I samråd med kyndige indretnings-konsulenter bestilles de unikke møbler hos mindre familieejede kvalitetsproducenter i bl.a. Italien.

Udover at støtte Eventyrteatret med et VIP-sponsorat donerer KaffeImperiet både automat samt kaffe, te og kakao til de unge talenter, deres forældre samt teatrets medarbejdere og gæster.  

KPR Towers har kontorer i Danmark, Indien og Myanmar og tilbyder rådgivning om telekommunikation og konstruktion af master samt formidling af ledig kapacitet på master.

Lyngby Turistfart arangerer bustransport for både virksomheder, private og det offentlige og kører overalt i Danmark og Europa med luksusbusser i alle størrelser.   

Lyngsø I/S Ejendomsselskaber har siden 2007 været den stolte udlejer for Eventyrteatret på Østmarken 4 i Søborg.   

Miga Gardiner har siden 1979 leveret skræddersyede gardin- og afskærmningsløsninger til både virksomheder og private på hele Sjælland og har egen systue og eget vaskeri.

Det begyndte i 1973 med import af fåede tomater fra Spanien. I dag er Nordlie Food A/S en større virksomhed i Haslev, som importerer et bredt udvalg af fødevarespecialiteter fra både Europa og Østen.                 

Rosendahl har siden 1984 været førende producent af dansk design med unikke brands som Holmegaard, Kay Bojesen og Bjørn Wiinblad. Virksomheden sponsorerer bl.a. flotte premieregaver til de mange medvirkende i Eventyrteatrets forestillinger.  

Rudi & Harald (RHN Holding) er VIP-medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub, som erhvervsmanden og fodboldlegenden Harald Nielsen var primus motor for. Heidi Madsen er dattter af Rudi og Harald Nielsen og bestyrelsesmedlem i RHN Holding. 

 

SIF Gruppen projekterer, installerer og servicerer bl.a. elinstallationer, sikringsanlæg og intelligente bygningsinstallationer og sponsorerer desuden Eventyrteatrets alarmsystem.

Frisør Tage Frandsen ønsker som privatperson at støtte Eventyrteatrets arbejde med at udvikle unge scenetalenter.

Den Eventyrlige Sponsorklub

Aaen & Co er et af Nordsjællands største revisorfirmaer og har kunder i hele hovedstadsregionen, heriblandt Eventyrteatret.

Abakion er en dansk IT-konsulentvirksomhed, der arbejder med udvikling og implementering af IT-forretningsløsninger til mellemstore virksomheder. 

Alpi Danmark tilbyder højt specialiserede løsninger inden for biltransport, lager og logistik samt rådgivning om told- og transportforhold.

Baker Tilly tilbyder rådgivning, revision og skatteydelser til små og mellemstore virksomheder. baker Tilly har kontorer i København og Odense og netværk i hele verden.

Ved siden af medlemskabet af Den Eventyrlige Sponsorklub donerer Brüsch teaterbilletter til udsatte børn, som får en tiltrængt teateroplevelse med Eventyrteatrets musicals.

Claus Hancke ønsker som privatperson at støtte Eventyrteatrets arbejde med at udvikle unge teatertalenter.

Ericsson Stilladser er ejet af Jack Ericsson og har domicil i Greve.                                                 

Gardin Lis har i mere end 30 år serviceret både virksomheder og private med løsninger inden for alle slags gardiner og solafskærmning og har i dag ca. 30 medarbejdere.

Fra sine 20 butikker over hele Danmark har Invita siden 1974 leveret flere end 300.000 køkkenløsninger til danske hjem og virksomheder.

Laudrup Vin & Gastronomi har specialiseret sig i spanske vine og delikatesser, som både kan købes via hjemmesiden laudrup.dk og fra Cash & Carry butikken i Skovlunde.

Lerche A/S er en familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med IT-rådgivning, handel, produktion og investering.

Malerselskabet er et af Danmarks største og mest moderne malerfirmaer og samtidig en af de få tilbageværende kooperative virksomheder.

Niels Christian Nielsen ønsker som privatperson at støtte Eventyrteatrets formål og værdifulde aktiviteter for talentfulde børn og unge. 

Planet Huse har i 32 år bygget sommerhuse til hele Danmark. Vælg blandt smukke klassiske sommerhusdesigns og enkle nordiske looks. 

Refnov Ejendomme er et familieforetagende med base i Nordsjælland og står for udlejning af erhvervsejendomme inden for kontor, lager og produktion, bl.a. i Værløse og Jyllinge.

Udover medlemskabet af Den Eventyrlige Sponsorklub er Tivoli en vigtig strategisk samarbejdspartner ifm. opførelsen af teatrets to årlige familiemusicals i Glassalen.                 

Tobias Augustsson er tidligere eventyrbarn og ønsker som privatperson at støtte teatrets formål og værdifulde aktiviteter for talenfulde børn og unge. 

Valcore er en 100 % cloudbaseret konsulentvirksomhed med speciale i Microsoft Dynamics 365 og leverer CRM-systemer, som understøtter og optimerer kundernes kerneforretning.    

Vanløse Trælasthandel er siden 1928 blevet drevet af familien Bentzon, hvor tredje generation tog over i 1994. Konceptet er dog fortsat det store udvalg og den personlige betjening.  

Siden 1920 har danskejede WHTS leveret internationale transporter og logistik-løsninger til mange hundrede importører af vin, spiritus og dagligvarer

Wilhelm Hansen Musikforlag blev grundlagt i 1857. Siden begyndelsen af 1900-tallet har det virksomheden været Nordens førende musikforlag og -handel.  

XDC Gruppen tilbyder bl.a. løsninger inden for IT-hosting, hjemmekontor samt kopi og print til travle virksomheder, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Blandt disse er Eventyrteatret, som serviceres med en attraktiv kopi- og printløsning. 

Younes Rejser har mere end 30 års erfaring i rejsebranchen. Vores ønske er at vores gæster skal have en dejlig rejse med masser af oplevelse og gode minder med hjem. Det er detaljerne, der skaber helheden.

Generelle sponsorer

BrandSome hjælper virksomheder og offentlige personer med at få succes på de sociale medier, heriblandt Eventyrteatret.

Eset sponserer antivirus-programmer og Internetsikkerhed til Eventyrteatret – IT-løsninger som de sælger til hundredvis af andre danske virksomheder.

Ud over at være storsponsor i Den Eventyrlige Sponsorklub donerer Gosh Copenhagen en bred vifte af sminkeartikler, når teatrets unge talenter optræder eller undervises i brugen af teatersminke.

Den anerkendte reklamefotograf, Thomas Hergaard, laver større fotoopgaver for Eventyrteatret for at servicere pressen med kostumebilleder af de unge teatertalenter.

JMC Hjørring A/S har i mange år designet, produceret og pakket titusindvis af Eventyrteatrets populære cd- og dvd-udgivelser med teatrets eventyrlige familiemusicals.

KaffeImperiet sponserer Eventyrteatret med både kaffemaskine, kaffe, te og kakao, til gavn for de større eventyrbørn og deres forældre samt teatrets medarbejdere og frivillige.

Kildebrønde Frugtplantage sponserer frisk frugt til de medvirkende børn og unge i Glassalen i Tivoli. De har både gårdbutik og en populær selv-pluk-plantage nær Greve.

Siden 1994 har Eventbureauet Marienlund tilrettelagt events i særklasse for mange virksomheder. Lige så længe har de hjulpet Eventyrteatret med premierer, sponsorfester og andre eventyrlige events. 

Multi Line sponsorerer Eventyrteatret med forskellige papirvarer, som bliver brugt flittigt af de 400 børn, unge og voksne, der har deres gang på teatret.

Panduro Hobby sponserer trofast Eventyrteatret med et bredt sortiment af deres kvalitetsprodukter til Den Eventyrlige Systue og teatrets forestillinger.                 

Siden 2007 har Bent Tilsted & Co produceret Eventyrteatrets flotte programmer, bannere og jubilæumshæfter. Mesterfotografen Ole Mortensen er manden bag de unikke fotos fra forestillingerne.

Vintergaard Media optager Eventyrteatrets forestillinger på video og redigerer dem til DVD-udgivelser og laver desuden reklamefilm for teatret..                                                 

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.