Vellykket premiere på Kongen og Tiggertøsen

Mandag, 09-10-17
Prins Christian, Prins Vincent og prinsesse Josephine til premiere på Eventyrteatrets familiemusical "Kongen og Tiggertøsen"

På trods af silende regn var der en eventyrlig stemning i Glassalen ved premieren på Eventyrteatrets familemusical "Kongen og Tiggertøsen" lørdag 7. oktober. Blandt de mange begejstrede børn var Prins Christian, Prins Vincent og Prinsesse Josephine, som flere gange har set Eventyrteatrets populære familiemusicals. 

Anmeldelser
Her kan du se de fine anmeldelser af "Kongen og Tiggertøsen":

Se anmeldelser nederst på denne side

Citater fra anmeldelserne

"Historien er jo fantastisk, formidlingen er i top, og vi er underholdt fra start til slut" (Sjov for Børn)

"Et talentfuldt teaterhold med en høj standard. Oplevelsen kan helt sikkert anbefales!"... "den perfekte måde at tilbringe en af de mange regnfulde dage på..." (Kultur for Unge)

"Eventyrteatret er for alle aldre. Gunvor Reynberg har i den grad sørget for alle aldersgruppers underholdning, idet hun med sin satiriske snilde genopfrisker vores historie..." (Ungt Teaterblod)

"Det er en god historie... bygget på god historisk research, tilsat en masse rammende sange og melodier af Chr. Dahlberg og iscenesat af Bo Skødebjerg med styr på det vældige apparat af medvirkende som var han general i slaget ved Borodino. (Gregers DH)
 
"En original, opfindsom og hjertevarm fortælling, som hele tiden forsøger at rykke grænserne for, hvad man kan præsentere for børn og deres forældre... Kongen og Tiggertøsen giver os lyst til at læse videre i eventyrbogen, og vi venter spændt på de kommende eventyr." (Scenekanten)

"En eventyrlig tidsrejse tilbage til Christian 4’s regeringstid, der giver os et dramatisk, medrivende og ikke mindst musikalsk indblik i datidens København." (Børn i byen) "Jeg ville ønske, det kunne vare for evigt" (Anmelder Katrine Hemmingsens 7-årige datter)

"Kongen og Tiggertøsen er historien om en masse børn, der på hver deres måde, må klare sig uden deres forældres nærvær, og om hvor meget den omsorg og kærlighed, en forældre kan give deres børn, rent faktisk betyder for alle, stor som lille." (AKultur)

"Der er med andre ord nok at glæde sig over i Kongen og Tiggertøsen, en festlig måde at få Danmarkshistorien gjort nærværende for småfolk og deres voksne." (CPH Culture)

"Hver eneste skuespiller synger fantastisk, og man får kuldgysninger af de smukke kvindestemmer og kæmpe smil på læben af de skønne børn." (Den 4. Væg)

Share/Save

Eventyrteatret nomineret for syvende år i træk

Her er Eventyrteatrets 6 priser fra Børn i byen. Nu  har brugerne af det populære børnefamiliesite for syvende gang ...