Tidligere eventyrbarn udvalgt til musicalen Hairspray

Tirsdag, 03-11-15
Nanna Rossen i Eventyrteatrets musical "Herkules" 2011

19-årige Nanna Rossen blev optaget på Eventyrteatret i 2006 og medvirkede frem til 2013 i en lang række af teatrets musicals, blandt andet 20 års jubilæumsforestillingen, Herkules, hvor Nanna var en af de tre hesperider, der vogtede de magiske guldæbler (Se foto med Nanna midterst).   

I dag blev Nanna udvalgt blandt flere hundrede håbefulde unge sangere, dansere og skuespillere til at spille rollen som Tracy i musicalen, Hairspray, der har premiere i Tivolis Koncertsal i marts 2016.

Herunder kan du se en video om, hvordan Nanna fik at vide, at hun havde fået rollen. Silas Holst overrasker Nanna, som tror hun skal til den allersidste danse-audition.

Nu skal hun være kollega med Silas Holst, som var en af de allerførste unge talenter på Eventyrteatret i 1992. I juni i år modtog Silas Holst Eventyrprisen som anerkendelse for sin unikke karriere og fine menneskelige egenskaber.

Se video, hvor Silas Holst overrasker Nanna Rossen

Se mere om Hairspray på Tivoli's hjemmeside

Se historien om Eventyrprisen 2015 til Silas Holst 
 

Foto: Ole Mortensen

(fra venstre mod højre: Nadia Westi, Nanna Rossen og Silje Aass) 

Share/Save

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.