To tidligere eventyrbørn nomineret til Bodil og Robert

Mandag, 11-01-16

Marie Tourell Søderberg og Joachim Fjelstrup nomineret for hovedroller i samme film

De tidligere eventyrskuespillere, Joachim Fjelstrup og Marie Tourell Søderberg, er begge blevet nomineret som 'Bedste hovedrolle' for deres præstationer i Ole Christian Madsens spillefilm 'Steppeulven', hvor de spiller sammen i de to hovedroller.

Joachim Fjelsturp er nomineret til en Bodil i kategorien 'Bedste mandlige hovedrolle' for sin flotte debut som 60'er aktivisten, Eik Skaløe. Filmen beskriver den legendariske hippiedigters ulykkelige forelskelse i blomsterbarnet Iben, som også spilles af en tidligere eventyrskuespiller, Marie Tourell Søderberg.

For denne fine præstation er Marie Tourell Søderberg også nomineret i kategorien 'Bedste kvindelige hovedrolle' til uddelingen af årets Robert-priser. Marie blev landskendt, da hun i efteråret 2014 spillede den kvindelige hovedrolle i DR's store tv-serie '1864', instrueret af Ole Bornedal.   

Som teeangere spillede Joachim og Marie også sammen i Eventyrteatret. På dette foto ser du Joachim og Marie på scenen i Glassalen anno 2003 i Eventyrteatrets musical 'Hyrdinden og Skorstensfejeren'.

Lørdag 5. marts får vi at vide, om Joachim får sin Bodil, og allerede søndag 7. februar ved vi, om Marie får sin Robert. Samme aften afgøres det i øvrigt om en anden tidligere eventyrskuespiller, Julie Christiansen, får en Robert i kategorien 'Bedste kvindelige birolle - tv-serie' for sin medvirken i 'Heartless', sendt på Kanal 5.     

Se filmkritikernes nomineringer til årets Bodil-priser

Se Filmakademiets nomineringer til årets Robert-priser

Se historien om Julies nomineringer

Share/Save

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.