Teaterleder Susanne Vognstrups runde dag

Fredag, 21-04-17
Teaterleder Susanne Vognstrups 60 års fødselsdag

Torsdag 20. april fyldte Eventyrteatrets grundlægger og leder Susanne Vognstup 60 år. Den runde dag blev fejret med åbent hus, hvor nuværende og gamle eventyrbørn, medarbejdere, lærere, sponsorer og venner af huset kiggede forbi for at hylde fødselaren med gaver, sange og taler af blandt andre teatrets bestyreleseformand Rudi Nielsen. Den festlige eftermiddag var suverænt arrangeret af Eventyrteatrets sponsor, eventbureauet Marienlund!  

Siden Susanne Vognstrup for snart 26 år siden grundlagde Eventyrteatret, har hun målrettet og energisk udviklet teatret til at blive en uundværlig del af det danske teaterliv. Flere end 36.000 børn og voksne oplever hvert år Eventyrteatrets populære familiemusicals i Glassalen i Tivoli, og teatret har de senere år modtaget en lang række anerkendende priser. Senest modtog Susanne Vognstrup i januar CPH Cultures Ærespris for Eventyrteatrets unikke familieforestillinger, og som en ekstra 'fødseldagsgave' blev Eventyrteatret i dag nomineret af Berlingskes AOK i kategorien "Byens Bedste Scene 2017"! 

Share/Save

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.