Prægtig premiere og stjernedrys til 'Stjernedrys'

Mandag, 30-11-15

Efter en veloplagt og energiladet premiere lørdag middag i Glassalen, er der både roser og stjernedrys fra anmelderne til Eventyrteatrets nye julemusical 'Stjernedrys og Nissekys'.

Michael Søby fra CPH Culture giver maximum seks stjerner til "den funklende flotte familieforestilling".

Under overskriften "Eventyrteatret for fuldt og muntert blus..." konkluderer Gregers Dirckinck-Holmfeld, at "Eventyrteatret tydeligvis skoler deres medvirkende med omhu".

På AKultur er bloggeren Ann-Katrine Myrup Andersen især begejstret for de mange fine detaljer i kostumerne og de unge talenters præstationer.

Børn i byens anmelder, Lotte Skou Hansen, giver maximum fem stjerner og hæfter sig ved, at Eventyrteatret med sin nye forestilling formår at fange de kræsne preteens.

Tina Magling fra Sjov for Børn giver maximum seks stjerner og konkluderer: "Historien og moralen er eminent og helt igennem genial - for ikke at forglemme de mesterlige skuespilpræstationer vi atter oplevede på scenen."

Christian Skovgaard Hansen fra bloggen Ungt Teaterblod giver også maksimum seks 'dråber' og kalder Stjernedrys og Nissekys for "en fuldendt forestilling."   

Se anmeldelserne her 
(Scroll ned til 'Anmeldelser', hvor nye løbende bliver lagt ud)     

Share/Save

Eventyrteatret nomineret for syvende år i træk

Her er Eventyrteatrets 6 priser fra Børn i byen. Nu  har brugerne af det populære børnefamiliesite for syvende gang ...