Lise Nørgaard på julevisit i Eventyrland

Fredag, 30-10-15

I disse uger summer hele Eventyrhuset i Søborg af julestemning:
60 unge talenter øver i fire hold på den nye julemusical i Glassalen, 'Stjernedrys og Nissekys', og hele tre forskellige juleshows, som skal opføres rundt om i hovedstadsregionen fra sidst i november og helt op til jul. 

Tirsdag 27. oktober fik eventyrbørnene besøg af hele Danmarks grand old lady, forfatteren Lise Nørgaard. Kvinden bag de legendariske tv-serier 'Matador' og 'Huset på Christianshavn'  er inkarneret fan af Eventyrteatret. Lise Nørgaard benyttede da også besøget til at hilse nogle af de unge skuespillere, som øvede på julemusicalen 'Stjernedrys og Nissekys' sammen med forestillingens forfatter og instruktør, Gunvor Reynberg. 

”Når jeg ser Eventyrteatrets julemusicals bliver jeg som barn på ny. Og det er vigtigt at bevare nissesindet, også i min alder. Man bliver aldrig for gammel til at stige på toget til Eventyrland”, fortalte 98-årige Lise Nørgaard, som er en flittig gæst ved Eventyrteatrets premierer, ofte sammen med et af sine mange oldebørn.  

Lise Nørgaards begejstring for de unge eventyrskuespillere er en levendegørelse af teatrets slogan om, at "Eventyrteatrets familiemusicals er for alle eventyrelskere mellem 5 og 100 år".     

Share/Save

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.