Flotte anmeldelser efter vellykket premiere

Mandag, 05-10-15

I et smukt og solrigt sensommervejr havde Eventyrteatret lørdag 3. oktober en vellykket premiere på familiemusicalen Fugl Fønix i Glassalen i Tivoli med stående ovationer til de næsten 100 unge talenter, som gav publikum en eventyrlig teateroplevelse.

Flere anmeldelser er tikket ind, og du kan løbende se dem her på hjemmesiden under Fugl Fønix (klik først på linket til venstre - scroll herefter ned og klik på "Anmeldelser").

Tina Magling fra børnesitet Sjov for børn giver 6 ud af 6 mulige stjerner og skriver blandt andet: "Det er talent ud over alle grænser, hverken i Danmark eller i det store udland findes noget lignende..."

Caroline Meldgaard fra Børn i byen giver 5 ud af 5 mulige stjerner og skriver blandt andet: "Det er underholdning på højt plan, men det er mere end det.  Stykket giver os, som familie, noget at snakke om. Det gør, at vi bliver en smule klogere på verden".

Emilie Lykke Hartz fra bloggen Ungt  Teaterblod giver 5 stjerner og konstaterer: "Med denne forestilling understreger Eventyrteatret deres kåring som ”Københavns bedste børneteater” og ”Byens bedste familieoplevelse”."

Michael Søby fra CPH Culture giver 5 ud af 6 mulige stjerner og giver denne cadeaux til forestillingens kostumer og musik: "De udsøgte kostumer gør forestillingen til en fest for øjet, og vi får den ene ørehænger efter den anden udsat for Eventyrteatrets hær af unge gode sangere".

Peter Henrichsen fra Kultur for Unge skriver om kosakkernes "Russerdans": "Pigernes smukt broderede kjoler hvirvler om ørerne på dem, mens mændene i deres brede bukser dyster i imponerende akrobatiske spring. Det her er så gennemført, at det kun er en oplevelse, man kan få i en af Eventyrteatrets opsætninger."

Bloggeren Ann-Katrine Myrup Andersen skriver på AKultur"Det var dog i særlig grad det virkelig fede samspil der fandt sted mellem fyrst Vladimir og Babushkaerne, som fik mig til at grine igen og igen. Simpelthen så sjovt!" . 

Hanne Frette fra Fyens Stiftstidende giver 5 stjerner og er særligt begejstret for Fugl Fønix: "Fuglens ankomst til jorden er både mystisk og smuk, og det vækker henrykkelse hos alle... Skuespillerens ballettrin, når Fugl Fønix bevæger sig, giver sagnet om den magiske fugl krop og gør forestillingen til noget særligt magisk, der løfter sig over tidligere forestillinger".

Se alle anmeldelser her  (Klik først på linket til venstre, scroll herefter ned og klik på "Anmeldelser").

Køb billetter til Fugl Fønix her

Foto: Hasse Ferrold
 

Share/Save