Første prøve på "Julehjertet"

Torsdag, 26-10-17
Første prøve på Eventyrteatrets julemusical Julehjertet

Søndag 22. oktober spillede Eventyrteatret den sidste forestilling i Glassalen med musicalen "Kongen og Tiggertøsen". Kun 48 timer senere begyndte 24 af de unge talenter prøverne på sæsonens næste musical "Julehjertet". Se medvirkende og produktion via linket herunder.

Ved den første læseprøve blev der grinet af forfatter Morten Dahl-Lützhøfts finurlige figurer og lyttet til Christian Dahlbergs eventyrlige sange. Efter gennemlæsningen fortalte instruktør Bo Skødebjerg om forestillingens eventyrlige univers, og scenograf Ane Løkken viste en dukketeater-model af den juleglade scenografi.

Om præcis en måned skal det hele gå op i en højere enhed, når der er premiere lørdag 25. november. "Julehjertet" er Eventyrteatrets 18. julemusical i Glassalen i Tivoli. og det er blevet en fast juletradition for tusindvis af børnefamilier at kombinere Eventyrteatrets julemusical i Glassalen med et besøg i det julepyntede Tivoli.

Traditionen tro er der godt gang i julens billetsalg. Lige nu kan du få de bedste pladser i Glassalen til forestillingerne søndag 26. november kl. 14.00 og 16.00. Ring og hør nærmere på Eventyrteatrets billettelefon 36 17 26 02 - eller vælg selv dine favorit-pladser på Billetlugen.dk!

Se mere om "Julehjertet"

Køb billetter til "Julehjertet"

Share/Save

Eventyrteatret nomineret for syvende år i træk

Her er Eventyrteatrets 6 priser fra Børn i byen. Nu  har brugerne af det populære børnefamiliesite for syvende gang ...