Eventyrteatret nomineret i tre kategorier af Børn i Byen

Tirsdag, 11-08-15

11. august blev Eventyrteatret nomineret i hele 3 kategorier på den populære kulturguide, Børn i Byen. Her har brugerne nomineret Eventyrteatret i kategorierne "Bedste oplevelse", "Bedste børneteater" og "Bedste børnekulturpersonlighed, hvor teatrets grundlægger og leder, Susanne Vognstrup er nomineret.

Susanne Vognstrup er stolt af, at teatret nu har været nomineret af Børn i Byen tre år i træk: Det viser, at Eventyrteatrets familiemusicals har slået sig fast i børnefamiliernes bevidsthed, siger hun og fortsætter: De seneste to års priser fra Børn i Byen og AOK er mere end et skulderklap til vores unge scenetalenter. Det er også et kvalitetsstempel af Eventyrteatret, som har stor betydning for publikum. For når børnefamilierne har mange kulturtilbud at vælge imellem, kan priser og nomineringer blive vigtige for deres valg.

Sådan stemmer du
Frem til 15. oktober kan du stemme én gang i hver kategori her på Børn i Byens hjemmeside, herunder: "Bedste oplevelse"  "Bedste børneteater"  "Bedste børnekulturpersonlighed" og det hele bliver afgjort ved en stor prisfest på Glyptoteket søndag 25. oktober.

Konkurrence
Hvis du ønsker at deltage i Børn i Byens store konkurrence om bl.a. hotelophold og mini-cruise, skal du opgive din mailadresse
Se mere om konkurrencen   

Share/Save

Eventyrteatret nomineret for syvende år i træk

Her er Eventyrteatrets 6 priser fra Børn i byen. Nu  har brugerne af det populære børnefamiliesite for syvende gang ...