Eventyrprisen 2017 til skuespilleren Mikkel Reenberg

Fredag, 19-05-17
Eventyrprisen 2017 til Mikkel Reenberg - Eventyrteatret

Fredag aften blev Eventyrprisen uddelt for fjerde gang ved den årlige gallafest for teatrets sponsorer, og i år gik prisen til den 36-årige skuespiller Mikkel Reenberg.

Efter seks år som balletbarn på Det Kgl. Teater kom Mikkel i sine teenageår i 90’erne til Eventyrteatret, hvor han gennem fem år medvirkede i mange af Eventyrteatrets familiemusicals, bl.a. som Soldaten i "Fyrtøjet". Efter sin uddannelse på Skuespillerskolen ved Århus Teater har Mikkel spillet på teaterscener over hele landet, og ved Eventyrteatrets 25 års jubilæum i oktober 2016 var han primus motor i de tidligere eventyrbørns jubilæumsshow i Cirkusbygningen, hvor han spillede den gennemgående figur i en forrygende parodi på teaterleder Susanne Vognstrup.

Eventyrprisen blev stiftet i 2014 og uddeles hvert forår til et tidligere eventyrbarn, som har gjort sig særligt bemærket som scenekunstner og efterlevet Eventyrteatrets motto: "Det kræver talent at have talent". De tre tidligere prismodtagere er Cecilie Stenspil, Silas Holst og Amalie Dollerup, der ligesom Mikkel Reenberg fik deres første teatererfaringer på Eventyrteatret. 
Udover æren består Eventyrprisen af gaver fra Eventyrteatrets sponsorer: Et Arne Jacobsen-ur fra Rosendahl, et gavekort på 5.000 kr. fra Loyal Solutions og champagne fra Laudrup Vin og Gastronomi.

Foto: Mikkel Hauge Kofoed

Share/Save