Eventyrlige Reumert-nomineringer

Onsdag, 26-04-17
Marie Dalsgaard og andre tidligere eventyrbørn nomineret til Reumert 2017

Da årets Reumert-nomineringer blev offentliggjort tirsdag 25. april, var flere tidligere eventyrbørn blandt de nominerede:

Silas Holst og Mikkel Hansen
I kategorien "Årets Danser" er Silas Holst nomineret for sin præstation i musicalen "Saturday Night Fever". Og i kategorien "Årets Børne- og Ungdomsforestilling" er Teatret Fair Plays forestillling "Soldaten" nomineret, hvor Mikkel Hansen er en af de to medvirkende i forestillingen, som i efteråret skal på turné og skabe debat blandt større skoleelever.

Marie Dalsgaard, Kitt Maiken Mortensen, Regina Sloth og Oliver Lundvist
Endelig er der eventyrligt islæt i alle tre nomeringer i kategorien "Årets Musical/Musikteater": I Fredericia Teaters musical "Klokkeren fra Notre Dame" medvirker Oliver Lundqvist og Regina Sloth. I Det Kongelige Teaters teaterkoncert "Højskolesangbogen" medvirker Marie Dalsgaard (se foto af Marie i Eventyrteatrets musical "Snedronningen" 2001). Den tredje og sidste nominerede i kategorien er musikteaterforestilingen "Er der nogen?", som er instrueret af Kitt Maiken Mortensen.

Vi krydser fingre for de tidligere eventyrbørn ved prisuddelingen lørdag 10. juni i Skuespilhuset.  

Se alle Reumert-nominerede 2017 

Fotos
På forsiden (fra venstre): Marie Dalsgaard i "Snedronningen" 2001 (foto: Brita Fogsgaard), Regina Sloth som Lolly i ""I Julemandens Tjeneste" 2007 (foto: Ole Mortensen), Silas Holst ved modtagelsen af Eventyrprisen 2015 (foto: Hasse Ferrold), Mikkel Hansen i "Soldaten" 2017 (PR-foto)  

Share/Save

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.