Eventyrhøjdepunkter 2013

Fredag, 20-12-13

Endnu et fantastisk og eventyrligt år er gået, og det er med glæde og taknemmelighed at vi kigger tilbage på nogle af år 2013’s højdepunkter.
I august måned vandt Eventyrteatret den anerkendende Børn i byen prisen som Københavns bedste børneoplevelse 2013, hvor også Tivoli, ZOO, Den Blå Planet og Experimentarium var nomineret. Det var et enormt skulderklap for hele teatret.
Et andet højdepunkt var premieren på ”EL DOARDO – jagten på den gyldne by”. Her havde Eventyrteatret nemlig den store ære af at få besøg af H.K.H. Kronprinsesse Mary, Prins Christian og Prinsesse Isabella, der så med fra publikumsrækkerne. Efterfølgende besøgte den kongelige familie eventyrbørnenes garderobe til stor overraskelse og glæde blandt de 100 medvirkende.
Endnu et højdepunkt, som vi gerne vil fremhæve, er at Eventyrteatret i år har oprettet ”Den Eventyrlige Sponsorklub”, som allerede har rundet over 20 sponsorer.  Det er fantastisk varmende og meget lovende for fremtiden at mærke den store tilslutning.
Det sidste højdepunkt på året, må være den høje belægningsprocent på julemusicalen ”Julemandens Lærling”. Igen i år måtte vi sælge ståpladser til de helt udsolgte forestillinger. Således nåede vi på to forestillinger en belægning på over 100%.

Share/Save

Eventyrteatret nomineret for syvende år i træk

Her er Eventyrteatrets 6 priser fra Børn i byen. Nu  har brugerne af det populære børnefamiliesite for syvende gang ...