"En stjerne er født" - succes for tidligere eventyrbarn

Mandag, 14-03-16

For fire måneder siden blev det tidligere 'eventyrbarn', Nanna Rossen, overrasket, da koreografen og danseren Silas Holst fortalte hende, at hun var udvalgt blandt 60 kandidater til rollen som Tracy Turnblad i musicalen "Hairspray". Og siden januar har Nanna blandt andet øvet med Silas Holst og Tara Toya, som også har trådt deres barnesko på Eventyrteatret.

Efter premieren i sidste uge har en enig anmelderskare uddelt stribevis af superlativer til 19-årige Nanna, og Ekstrabladets Hans Bjerregaard er ikke i tvivl om, at en ny stjerne er født. Et stort tillykke til Nanna og god vind med den nye karriere.

Se hele Ekstra Bladets anmeldelse

Se video fra november 2015, hvor Silas Holst overrasker Nanna

Nanna Rossen er glad for den gode skoling hun har fået på Eventyrteatret og fortæller: Det har været en kæmpe hjælp, at jeg i forvejen vidste, hvordan man begår sig på og bag en scene og ikke mindst i et prøveforløb. Eventyrteatret har klædt mig rigtig godt på til at klare både forventningspres og hårde prøvedage - og samtidig have overskud til at nyde det

Foto: Ole Mortensen
(fra venstre: Nadia Westi, Nanna Rossen og Silje Aass i Eventyrteatrets 'Hercules' 2011) 

Share/Save

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.