Snedronningen - VHS

DKK 25,00

Eventyret om Snedronningen er omskrevet til en musical, hvor 100 talentfulde børn fører os gennem dette fantastiske eventyr.
En storslået forestilling, med over 500 kostumer, ild, sne, røg og fyrværkeri. En festforestilling for hele familien.

Der var engang en meget ond trold. Han var djævlen selv. Sammen med sine djævleunger, udfordrer han Vor Herre selv og ondskabens spejl knuses i tusindvis af stykker, som bliver spredt udover hele verden.
Sådan en spejlsplint rammer Kay i øjet og i hjertet, så alt hvad der er godt og smukt, bliver ondt og grimt. Dette gælder også hans følelser for sin bedste legekammerat, Gerda. 
En vinterdag, hvor sneen fyger, kommer Snedronningen og bortfører Kay til det kolde Nord.
Gerda er fortvivlet, og begynder på sin lange rejse, for at finde sin bedste ven Kay.
Det bliver en spændende rejse gennem floder, fortryllende haver, slotte, røverskove og vildmarker helt til Snedronningens Slot. 
På rejsen møder Gerda sjove skaldyr, blomster, rockende mælkebøtter, muntre krager, prinsesser og tryllekoner, røvere, trolde og farlige isstykker inden hun til sidst når frem til Snedronningens kolde slot. Mon Kay stadig er der………

Rigtig hjertelig velkommen til Eventyrets verden.

Pressen skrev:

”Mange betagende og underholdende scener…
Gerda, spillet af 13 årige Maja Ulstrup, hvis udstråling og sangstemme er noget af det mest talentfulde, man har set på en dansk scene i mange år” (Berlingske Tidende)

”Et imponerende show med masser af talent in spe” (Ekstra Bladet)

”Gedigen familieunderholdning. En værdig markering af et teater, der har udviklet sig og bare er blevet bedre og bedre år for år" (JP København)

VHS video
Dansk Tale
Farver
Spilletid 110min. 
© 2001 Eventyrteatret

Varighed: 
110 minutter
Sted: 
Optaget i Cirkusbygningen