Et Nisseeventyr

”Et Nisseeventyr” er en julehistorie for hele familien, med grin og gys, kamp og kys og selvfølgelig masser af musik og sang!
Forestillingen opførtes i Glassalen i Tivoli.
Manuskriptet er skrevet af Gunvor Reynberg, musikken komponeret af Christian Dahlberg og forestillingen instrueret af Troells Toya.

Handling: 

På Julemandens værksted er der travlhed. Om dagen arbejder de flittige, rosa nisser med at få alle de bløde pakker klar til jul, og om natten dukker de mystiske grå nisser op og tager sig af de hårde pakker. På grund af skænderier, mistro og fjendtlighed mellem de to grupper har Julemanden besluttet at skille dem, og i mange år har de undgået enhver kontakt med hinanden. En sen aften får den uregerlige grå nisse, Julius, øje på den yndige Rosa der står på sin balkon – og fra da bliver alt kaos. Nisserne skal grueligt meget igennem, men kærligheden mellem Rosa og Julius bygger bro mellem de stridende parter, og julefreden kan sænke sig.
 

Downloads

Eventyrprisen 2018 til Alex Høgh Andersen

24-årige Alex Høgh Andersen modtog 25. maj Eventyrprisen for sin internationale karriere og fine menneskelige egenskaber