Tak til Eventyrteatrets sponsorer

Eventyrteatrets enestående idégrundlag og aktiviteter falder uden for både teaterlovens og fritidslovens støttemuligheder. Derfor finansierer teatret primært sine aktiviteter via billetsalg, udgivelser og honorarer.

Som et værdifuldt supplement modtager Eventyrteatret økonomisk støtte fra en bred skare af virksomheder, fonde og enkeltpersoner. De ekstra midler gør det blandt andet muligt at give de 300 unge teatertalenter de ekstra undervisningstilbud og faciliteter, de fortjener.

Den Eventyrlige Sponsorklub
Siden 2013 har langt de fleste af Eventyrtetarets sponsorer været medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub - et nyttigt netværk, hvor flere end 50 medlemmer forpligter sig til at støtte Eventyrteatrets arbejde med at udvikle de unge talenter - Se mere om Den Eventyrlige Sponsorklub

Kontakt
Er din virksomhed interesseret i at blive medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub, eller støtte teatret med produkter og tjenesteydelser, kan du kontakte teaterleder Susanne Vognstrup på susanne@eventyrteatret.dk eller tlf. 36 17 26 01.

Se alle sponsorer og samarbejdspartnere
Herunder kan du se alle de virksomheder, fonde og privatpersoner, som på hver deres måde støtter Eventyrteatrets mission: 

- at skabe musicals, der samler familien
- at udvikle morgendagens scene- og livskunstnere 

Hovedsponsorer

Rosendahl har siden 1984 været førende producent af dansk design med unikke brands som Holmegaard, Kay Bojesen og Bjørn Wiinblad  

Siden 2016 har virksomheden været Eventyrteatrets hovedsponsor.  

Almennyttige fonde

Augustinus Fonden har bl.a. støttet Eventyrteatret med tilskud til særforestillinger for udsatte børn. Fonden uddeler hvert år op til 200 mio. kr. til almenvelgørende formål.

Bikubenfonden har i 2014 støttet Eventyrteatret med tilskud til en særforestilling for udsatte børn. Det mest kendte af fondens egne projekter er teatereventen Årets Reumert.

Den A. P. Møllerske Støttefond har doneret billettter til særforestillinger for anbragte børn, som dermed har fåët en unik teateroplevelse med børn og unge på scenen. 

Grethe og Sigurd Pedersens Fond har gennem årene trofast støttet Eventyrteatrets arbejde med at udvikle de unge scenetalenter.                                 

Nordea Fonden støtter aktiviteter, der fremmer gode liv, bl.a. inden for kultur. Senest har fonden i 2018 støttet Eventyrteatret med tre topklasse symaskiner til produktionen af de 130 krævende kostumer til musicalen 'Den Magiske Maske'. 

Simon Spies Fonden har gennem mange år trofast støttet cd-udgivelserne med Eventyrteatrets populære familiemusicals.                                                 

Sydbank Fonden er en almennyttig velgørende fond, som flere gange har støttet Eventyrteatrets store forestillinger - senest 75.000 kr. støtte til design og produktion af de 120 eventyrlige kostumer til dette års forestilling "Skovens Dronning": 

Siden 1995 har Wilhelm Hansen Fonden støttet dansk, musik, teater og dans og uddelt produktions- og uddannelsesstøtte til næsten 1000 projekter og personer, senest blandt andre Eventyrteatrets musicals 'Julehjertet' (2017) og 'Den Magiske Maske' (2018). 

Den Eventyrlige Sponsorklub – VIP-medlemmer

Absi’s unikke betalingskort gør det muligt for virksomheder at handle ned hinanden ved at afregne i egne varer og tjenesteydelser i stedet for rede penge.

Agil Procesforbedring hjælper virksomheder med større udviklingsprojekter, bl.a. Eventyrteatret. Spidskompetencerne er agile transformationer, styregruppesamarbejde og kommunikation. 

Audi Gladsaxe har både salgsafdeling og værksted i ’Bilbyen’ i Gladsaxe Industrikvarter, hvor kunderne og feedback altid er i centrum.

Siden 2011 har Billetlugen været Eventyrteatrets samarbejdspartner. Med rødder i Nordisk Film/Egmont,og med internationale erfaringer fra Eventim, leverer Billetlugen det bedste indenfor billetsalg og live events 

Den legendariske revy i teltet ved Dyrehavsbakken har siden 1935 været en af de mest populære danske underholdningsscener med langt over 100.000 publikummer hvert år.

Dana Lim A/S har siden 1929 forsynet både det danske og internationale marked med stærk lim i de let genkendelige gule tuber samt fuge- og spartelmasse.                                 

Udover at være VIP medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub køber Danske Bank mange billetter til Eventyrteatrets forestillinger, til gavn for medarbejdere og kernekunder.

Fodboldklubben F. C. København  blev grundlagt i 1992 som overbygning på KB og B 1903 og har 9 gange været danske mestre og spillet i Champions League.  

Ud over at være VIP medlem af Den Eventyrlige Sponsor-klub støtter fonden teatrets DVD-udgivelser og donerer teaterbilletter til cancerramte børn og deres familie.

Glarmester Hans Jensen har drevet glarmestervirksomhed i snart 30 år. de ni medarbejdere og seks servicebiler har base forrest på Amager. 

Gosh Copenhagen her et bredt sortiment inden for dufte, makeup og individuelle mærker som Pudderdåserne, INK vy Dennis Knudsen, Isabell Kristensen og Caroline Fleming.  

Harald Nyborg er en succesrig discountkoncern med alt til hus og have - siden 1983 ejet af Kurt Daell, som også ejer Jem & Fix og Daells Bolighus.

Udover at støtte Eventyrteatret med et VIP-sponsorat donerer KaffeImperiet både automat samt kaffe, te og kakao til de unge talenter, deres forældre samt teatrets medarbejdere og gæster.  

Kirsten Buur Poulsen ønsker som privatperson at støtte Eventyrteatrets arbejde med de unge scenetalenter.

KPR Towers har kontorer i Danmark, Indien og Myanmar og tilbyder rådgivning om telekommunikation og konstruktion af master samt formidling af ledig kapacitet på master.

Lyngby Turistfart arangerer bustransport for både virksomheder, private og det offentlige og kører overalt i Danmark og Europa med luksusbusser i alle størrelser.   

Lyngsø I/S Ejendomsselskaber har siden 2007 været den stolte udlejer for Eventyrteatret på Østmarken 4 i Søborg.   

Miga Gardiner har i 35 år leveret skræddersyede gardin- og afskærmningsløsninger til både virksomheder og private på hele Sjælland og har egen systue og vaskeri.

Det begyndte i 1973 med import af fåede tomater fra Spanien. I dag er Nordlie Food A/S en større virksomhed i Haslev, som importerer mange forskellige fødevarespecialiteter fra både Europa og Østen.                 

Rudi & Harald er VIP medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub, som Harald Nielsen var primus motor for. Siden 1971 har firmaet importeret moderigtige sko, tasker og accessories.

SIF Gruppen projekterer, installerer og servicerer bl.a. elinstallationer, sikringsanlæg og intelligente bygningsinstallationer og sponsorerer desuden Eventyrteatrets alarmsystem.

Frisør Tage Frandsen ønsker som privatperson at støtte Eventyrteatrets arbejde med at udvikle unge scenetalenter.

Den Eventyrlige Sponsorklub

Aaen & Co er et af Nordsjællands største revisorfirmaer og har kunder i hele regionen, heriblandt Eventyrteatret.

Abakion er en dansk IT-konsulentvirksomhed, der arbejder med udvikling og implementering af IT-forretningsløsninger til mellemstore virksomheder. 

Alpi Danmark tilbyder højt specialiserede løsninger inden for biltransport, lager og logistik samt rådgivning om told- og transportforhold.

Baker Tilly tilbyder rådgivning, revision og skatteydelser til små og mellemstore virksomheder. Kontorer i København og Odense og netværk i hele verden.

Fra at være udstillingscenter har Bella Center Copenhagen udviklet sig til et internationalt kendt multihus med messer, udstillinger og internationale topmøder.

Ved siden af medlemskabet af Den Eventyrlige Sponsorklub donerer Brüsch teaterbilletter til udsatte børn, som får en tiltrængt teateroplevelse med Eventyrteatrets musicals.

By Gardin Lis har i mere end 30 år serviceret både virksomheder og private med løsninger inden for alle slags gardiner og solafskærmning.

Claus Hancke ønsker som privatperson at støtte Eventyrteatrets arbejde med at udvikle unge teatertalenter.

Ericsson Stilladser er ejet af Jack Ericsson og har domicil i Greve.                                                 

Expect Office Solutions leverer komplette IT-løsninger og IT Services til erhverv. Vi har rødder tilbage til 1973 og har hovedkontor i Roskilde. Expect Office Solutions har også eget serviceteam og dansktalende support for at sikre den højst mulige kvalitet.

Hanne og Leo Eriksen, som har en af landets smukkeste dyreparker i Svenstrup nær Ålborg, ønsker som privatpersoner at støtte Eventyrteatrets arbejde med de unge scenetalenter.

Gitte Degn fra House of Singing afholder syngende teambuilding-events for virksomheder og grupper, der vil styrke samarbejdet og fællesskabet ved hjælp af fællessang.

in-action events blev etableret i 2005 med det formål at give virksomheder et tilbud om anderledes events, oplevelser og underholdning af høj kvalitet.

Fra sine 20 butikker over hele Danmark har Invita siden 1974 leveret flere end 300.000 køkkenløsninger til danske hjem og virksomheder.

Laudrup Vin & Gastronomi har specialiseret sig i spanske vine og delikatesser, som både kan købes via hjemmesiden laudrup.dk og fra Cash & Carry butikken i Skovlunde.

Lerche A/S er en familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med IT-rådgivning, handel, produktion og investering.

Loyal Solutions er Skandinaviens største udbyder af løsninger og teknologi til virksomheders kundeklubber og loyalitetsprogrammer. 

Malerselskabet er et af Danmarks største og mest moderne malerfirmaer og samtidig en af de få tilbageværende kooperative virksomheder.

Niels Christian Nielsen ønsker som privatperson at støtte Eventyrteatrets formål og værdifulde aktiviteter for talentfulde børn og unge. 

Planet Huse har i 30 år bygget sommerhuse til hele Danmark. Vælg blandt smukke klassiske sommerhusdesigns og enkle nordiske looks. 

Siden 1990 har Renvi løst opgaver inden for rengøring og efterhånden specialiseret sig i rengøring og oprydning ifm. større events som koncerter og sportsarrangementer, herunder i Parken og Forum. 

Svane Køkkenet Lyngby er 100 procent dansk design. I vores butik finder du køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet.

Tegnestuen Refnov er grundlagt af Jens-Peter Refnov, som er tegnestuens direktør og kreative chef. Refnov er både arkitetkt og uddannet tømrer, og kærligheden til træhåndværket afspejler sig i mange af tegnestuens løsninger.

Udover medlemskabet af Den Eventyrlige Sponsorklub er Tivoli en vigtig strategisk samarbejdspartner ifm. opførelsen af teatrets to årlige familiemusicals i Glassalen.                 

Tobias Augustsson er tidligere eventyrbarn og ønsker som privatperson at støtte teatrets formål og værdifulde aktiviteter for talenfulde børn og unge. 

Vanløse Trælasthandel er siden 1928 blevet drevet af familien Bentzon, hvor tredje generation tog over i 1994. Konceptet er dog fortsat det store udvalg og den personlige betjening.  

Siden 1920 har danskejede WHTS leveret internationale transporter og logistik-løsninger til mange hundrede importører af vin, spiritus og dagligvarer

Wilhelm Hansen Musikforlag blev grundlagt i 1857. Siden begyndelsen af 1900-tallet har det virksomheden været Nordens førende musikforlag og -handel.  

Younes Rejser har 30 års erfaring i rejsebranchen. Vores ønske er at vores gæster skal have en dejlig rejse med masser af oplevelse og gode minder med hjem. Det er detaljerne, der skaber helheden.

Generelle sponsorer

BrandSome hjælper virksomheder og offentlige personer med at få succes på de sociale medier, heriblandt Eventyrteatret.

Egypt Air har bla. sponsoreret fly til førstepræmien i Eventyrteatrets store jubilæumskomkurrence, hvor man kunne vinde et krydstogt på Nilen i 5 dage for 2 personer.  

Eset sponserer antivirus-programmer og Internetsikkerhed til Eventyrteatret – IT-løsninger som de sælger til hundredvis af andre danske virksomheder.

Ud over at være VIP medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub donerer Gosh Copenhagen rigtigt mange sminkeartikler, når teatrets unge talenter optræder eller undervises i brugen af teatersminke.

Den anerkendte reklamefotograf, Thomas Hergaard, laver større fotoopgaver for Eventyrteatret for at servicere pressen med kostumebilleder af de unge teatertalenter.

Holmegaard samarbejder med førende designere om at skabe moderne og funktionelt glas til hjem og bord. Virksomheden donerer også premieregaver til de unge talenter på Eventyrteatret.  

JMC Hjørring A/S har i mange år designet, produceret og pakket titusindvis af Eventyrteatrets populære cd- og dvd-udgivelser med teatrets eventyrlige familiemusicals.

KaffeImperiet sponserer Eventyrteatret med både kaffemaskine, kaffe, te og kakao, til gavn for de større eventyrbørn og deres forældre samt teatrets medarbejdere og frivillige.

Kildebrønde Frugtplantage sponserer frisk frugt til de medvirkende børn og unge i Glassalen i Tivoli. De har både gårdbutik og en populær selv-pluk-plantage nær Greve.

Siden 1994 har Eventbureauet Marienlund tilrettelagt 'events i særklasse' for mange virksomheder. Lige så længe har de hjulpet Eventyrteatret med premierer, sponsorfester og andre eventyrlige events. 

Multi Line sponsorerer Eventyrteatret med forskellige papirvarer, som bliver brugt flittigt af de 400 børn, unge og voksne, der har deres gang på teatret.

Panduro Hobby sponserer trofast Eventyrteatret med et bredt sortiment af deres kvalitetsprodukter til Den Eventyrlige Systue og teatrets forestillinger.                 

Rosendahl Copenhagen har i flere år støttet Eventyrteatret ved at sponsorere flotte og fantasifulde premieregaver til de ca. 100 medvirkende børn og unge i teatrets musicals.

Siden 2007 har Bent Tilsted & Co produceret Eventyrteatrets flotte programmer, bannere og jubilæumshæfter. Mesterfotografen Ole Mortensen er manden bag de unikke fotos fra forestillingerne.

Samarbejdspartnere

Vintergaard Media har i flere år optaget Eventyrteatrets store forestillinger på video og efterfølgende redigeret dem til DVD-udgivelser.                                                 

Eventyrteatret nomineret for syvende år i træk

Her er Eventyrteatrets 6 priser fra Børn i byen. Nu  har brugerne af det populære børnefamiliesite for syvende gang ...