Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med forestillinger

Spørgsmål: Må jeg have min mobiltelefon med i teatret?
Svar: Ja, men den skal være slukket under forestillingen - og det er ikke tilladt at tage fotos eller optage video under forestillingen.

Spørgsmål: Hvis jeg har modtaget min billet på mail, kan jeg så vise den på min telefon?
Svar: Ja, men det er dit ansvar, at telefonen er opladt, så du kan dokumentere dit billetkøb. 

Spørgsmål: Hvordan kommer jeg til Glassalen med offentlig transport?
Svar: Tivoli ligger ideelt i forhold til kollektiv trafik: Nærmeste togstationer er Hovedbanegården og Vesterport Station med både S-tog, regionaltog og Intercitytog. Desuden stopper snesevis af busforbindelser få minutters gang fra Tivoli, bl.a. ved Rådshuspladsen, Frihedsstøtten, Vesterport og Hovedbanegården.   

Spørgsmål: Hvordan er parkeringsforholdene?
Svar: Du kan parkere i parkeringszonerne omkring Tivoli. Det koster typisk 19 kr. pr. time, bortset fra lørdag efter kl. 17 og hele søndagen, hvor det er gratis: Det er ofte svært at finde en parkeringsplads - så tag hjemmefra i god tid, hvis du er i bil! Nærmeste parkeringshus er Industriens Hus, H. C. Andersens Boulevard 18 (35 kr. pr. time).   

Spørgsmål: Er der garderobe i Glassalen?
Svar: Ja, både til højre og venstre for scenen. Brug af garderoberne er gratis og på eget ansvar.

Spørgsmål: Er der høje sæder til mindre børn?
Svar: Ja, der er børnesæder, så mindre børn kan se bedre. Du finder børnesæderne i højre og venstre side ved udgangene til garderoberne. Sæt dem venligst tilbage efter brug!

Spørgsmål: Kan jeg betale med Dankort og Mobile Pay?
Svar: Ja, du kan betale med både Dankort og Mobile Pay ved Eventyrteatres forestillinger i Glassalen. Bemærk venligst, at du ikke kan betale med Master Card!

Spørgsmål: Kan jeg købe udgivelser med Eventyrteatrets forestillinger?
Svar: Ja, du kan du købe udgivelser og merchandise - både i boden udenfor og ved bordet i venstre side af salen. Forestillinger i efterårsferien udgives på cd inden premieren og på dvd, som du kan bestille, da den udkommer medio november. Juleforestillingerne udgives ofte på cd men ikke på dvd. Du kan også købe, eller bestille, udgivelserne i vores webbutik

Spørgsmål: Må spædbørn og småbørn se forestillingen?
Svar: Nej! Af hensyn til både de mindste børn og det øvrige publilkum beder vi dig respektere Eventyrteatrets aldersgrænse på minimum 5 år, som er baseret på 26 års erfaring. Derfor vil forældre med spædbørn og småbørn ikke få adgang til forestilingerne.

Spørgsmål: Hvad gør vi, hvis vi kommer for sent?
Svar: Forestillingen begynder præcist, så kom i god tid! Kommer du alligevel for sent, skal du følge kontrollørens anvisninger - de er der for at hjælpe dig.

Spørgsmål: Kan vi komme ind i Glassalen i pausen mellem 1. og 2. akt?
Svar: Ja, men kom ikke for sent. Dørene lukkes, så snart 2. akt begynder!

Spørgsmål: Er adgang til Tivoli inkluderet i prisen?
Svar: Ja, din billet inkluderer fri adgang til Tivoli på spilledagen, når haven er åben. Bemærk at Tivoli er lukket ifm. forestillingerne i ugen før efterårsferien - se detaljer under forestillingen - Når Tivoli er lukket, er der kun adgang til Glassalen via Tivolis hovedindgang på Vesterbrogade fra 30 minutter før forestillingen.

Spørgsmål: Får jeg rabat, hvis jeg har årskort til Tivoli?
Svar: Nej, du får ikke rabat på teaterbilletter, fordi du har Tivoli-årskort.

Skal Eventyrteatret også være "Bedste Børneteater 2018"?

"Bedste Børneteater" igen? Du kan være med til at bestemme, om Eventyrteatret skal nomineres