Juleønsket

Forestillingen er et nutidigt musikalsk eventyr for børn og voksne, som blev skrevet specielt til Eventyrteatret af børnebogsforfatteren Kenneth Bøgh Andersen. Bøgh Andersen debuterede i 2000 med den meget roste fantasitrilogi "Slaget i Caïssa", der kom på Kulturministeriets børnebogsprisudvalgs æresliste.
Den iørefaldende musik blev komponeret af Christian Dahlberg, som bl.a. har været komponist og kapelmester for London Toast Theatre, Tom McEwan & Ian Burns og Københavns Frihavns 100-års jubilæum.
Alle de optrædende var talentfulde børn og unge fra Eventyrteatret.
Den enestående plakat til forestillingen er tegner Per Jørgensens debut som plakattegner for Eventyrteatret. Per er desuden kendt for sine flotte illustrationer til de danske Harry Potter bøger.

Handling: 

En tilsyneladende normal juleaften. En artig dreng og pige med samme inderlige juleønske. En gavemaskine, der opfører sig højst usædvanligt. En nisseforelskelse. Et hyggeligt nisseværksted med et alvorligt problem. Et stort hemmeligt opklaringsarbejde for to drillenisser. Og selvfølgelig: Julemanden! "Juleønsket" er alt det i en hyggelig, farverig og spændende indpakning.
 

Downloads

Støtte til eventyrlige kostumer

Sydbank Fonden og Nordea-Fonden støtter produktionen af kostumer til "Den Magiske Maske"