Hyrdinden & Skorstensfejeren

"Hyrdinden og Skorstensfejeren" blev opført i Glassalen i oktober 2003 og var skrevet af Ulla Jessen, frit efter H. C. Andersens eventyr, mend Christian Dahlberg stod for musikken.
 
 
Blandt de unge talenter på scenen var 12-årige Michael Slebsager, som i dag er skuespiller på Aarhus Teater og desuden har medvirket   tv-serien "Broen III".
 
 
Pressen skrev bl.a.:

De kan bare det hele! Eventyrteatret fylder scenen i Tivoli med smittende spilleglæde og masser af ungt talent.
– JP København

Handling: 

Eventyret foregår i to verdener: I Dagligstuen, som vi færdes i anno 2003, og i den ukendte verden blandt stuens porcelænsfigurer og antikviteter, hvor alle figurer lever deres eget liv. Her møder vi blandt andre den store, strenge kineser og den farlige gedebukkebensoverogundergeneralkrigskommandersergent, som har hele 11 koner gemt i skabet. Vi skal fejre Bamses 100 års fødselsdag, og det bliver ikke kedeligt, når alverdens bamser spiller op til rock-party i børneværelset.
Sidst men ikke mindst møder vi familien Warming, der består af far og mor og deres tre børn samt et skægt lille rumvæsen, Bims, som kun børn kan se!

Eventyrprisen 2018 til Alex Høgh Andersen

24-årige Alex Høgh Andersen modtog 25. maj Eventyrprisen for sin internationale karriere og fine menneskelige egenskaber