Den Bestøvlede Kat

Eventyrteatrets 17. store familiemusical er en nyfortolkningen af Charles Perrault’s 400 år gamle eventyr om den bestøvlede kat. Det er en fantastisk historie med fægtekampe, forviklinger, forhekselser og forelskelser, men det er også en hyldest til kattens særlige evne til at sno sig og være sin egen herre.

Den to timer energisk og underholdende sang, musik, dans og drama – sunget, spillet og danset af 90 talentfulde børn og unge fra Eventyrteatrets Dramaskole.

”Den bestøvlede kat” er skrevet af Gunvor Reynberg, som også er kendt som skuespiller og instruktør. Skuespiller Troells Toya var instruktør på forestillingen og kendt af mange børn som Ib i ”Lågen i bogen”. 
Den iørefaldende musik er komponeret af Christian Dahlberg, mens skuespilleren og revyforfatteren Ulla Jensen står for sangteksterne.

Forestillingen fås på DVD og CD i Eventyrteatrets webbutik.

Handling: 

Tre møllersønner skal arve deres far. Den ældste får møllen og den mellemste får æselet, mens den yngste må nøjes med familiens kat. Familiens bestøvlede kat viser sig dog at være ualmindelig snedig. Den har store planer for sin unge herres fremtid. I dem indgår også kongen, den smukke prinsesse og en falsk hertug. Hurtigt bliver den fattige møllersøn hvirvlet ind i et forrygende eventyr med fægtekampe, forvekslinger, forhekselser og forelskelser...

Støtte til eventyrlige kostumer

Sydbank Fonden og Nordea-Fonden støtter produktionen af kostumer til "Den Magiske Maske"