Kongeligt besøg i Glassalen (foto: Hergaard Fotografi)

Kongeligt besøg i Eventyrteatret 5. oktober 2019 i Glassalen
En eventyrlig teatertur i Tivoli

Også i år havde kronprinseparrets fire børn, HKH Christian, Isabella, Josephine og Vincent besluttet at tage en tur i Glassalen for at se Eventyrteatrets magiske musical "Skovens Dronning".

Da deres forældre havde officielle pligter i Paris, blev de ledsaget af erhvervslederen, kammerherre Fritz Schur, som også er medlem af Eventyrteatrets bestyrelse.    

Kongeligt besøg i Eventyrteatret 5. oktober 2019 i Glassalen
Velkomst ved Glassalen

Ved ankomsten til Glassalen blev de kongelige børn modtaget af teaterleder Susanne Vognstrup og fire unge skuespillere, der repræsenterede forestillingens fire forskellige eventyrvæsener: gnomerne, salamanderne, sylfiderne og nymferne.

Det er disse fire indbyrdes stridende grupper, som forestillingens unge Prinsesse Margrete med sine særlige evner formår at samle til kamp i mod skovens mørke og grusomme magt.   

Kongeligt besøg i Eventyrteatret 5. oktober 2019 i Glassalen
En tur i garderoben

Efter den vellykkede premiere med stående ovationer ønskede de kongelige børn traditionen tro at hilse på de unge skuespillere i den trange garderobe under Glassalen.

Ligesom de eventyrlige skuespillere fik de kongelige børn en lille gave til minde om årets eventyrlige premiere i Tivoli: en drikkedunk fra Eventyrteatrets hovedsponsor, Rosendahl Design Group.   

Glade eventyrbørn i garderoben under Glassalen efter veloverstået premiere på Skovens Dronnning 5. oktober 2019
Glade og stolte skuespillere

Efter det kongelige besøg i garderoben og en lang og anstrengende premieredag var der spontan glæde og stolthed hos forestillingens næsten 100 unge skuespillere.

Forude venter to anstrengende og spændende uger med yderligere 21 eventyrlige forestillinger. Og mange venter spændt på publikums og anmelderes vurdering af deres præstationer på scenen i Glassalen.   

Se også video

Du kan også se en kort video fra de kongelige gæsters ankomst til Eventyrteatrets premiere i Glassalen.