Forretningsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Eventyrteatret, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Eventyrteatret.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger de med leverancen fra Eventyrteatret. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Eventyrteatrets side, er denne af vejledende art. Eventyrteatret indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.Pris og betaling
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Eventyrteatret accepterer ordren.En bindende aftale mellem køber og Eventyrteatret.dk er først indgået, når Eventyrteatret.dk sender en ordrebekræftelse. Alle priser i Eventyrteatrets Webbutik er inkl. moms.

Du kan bestille dine varer online og betale via:
- Dankort & Visa/Dankort

- Master Card

- Visa, VisaElectrong & JCB

- Forbrugsforeningskort

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun du og PBS kan se. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer disse oplysninger. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afsendes fra Eventyrteatret.dk.

Billetbestilling
Ved billetbestilling i Webbutikken bliver billetter valgt af billetpersonalet på Eventyrteatret. Det betyder, at man ved køb af billetter i Webbutikken ikke selv bestemmer sine pladser. Billetpersonalet på Eventyrteatret vælger de, efter deres opfattelse, bedste tilgængelige billetter. Specifikke billetønsker kan dog skrives på bestillingen og udføres hvis det er muligt. Alternativt kan du ringe til billetkontoret på 36 17 26 02. 


Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt hos Eventyrteatret overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Eventyrteatret anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Forsendelsen af varer sker med Post Danmark, og leveringstiden er afhængig af valgte leveringsform.Forsendelse og ekspeditionsgebyr
Brevforsendelser bestilt på hverdage inden 12.00 sendes samme dag. Billetbestillinger ekspederes samme dag frem til kl. 16.00 og sendes ellers på først kommende hverdag.

Postnord brev

0-50 g: 20 kr.

51-100g: 28 kr.

101-250g: 51 kr.

251-500g: 59 kr.

501-2000g: 69 kr.
over 2 kg: 87 kr. + 30 kr. pr. påbegyndt kg. over 2 kg.

Leveringstid: Op til 5 dage

Postnord Quickbrev

0-100 g: 39 kr.

101-250g: 80 kr.

251-2000g: 116 kr.

Leveringstid: 1-2 dage

Billetforsendelse via e-mail

Billetter sendes via e-mail fra Billetlugen for 10 kr.

 
Afhentning

Afhentning er gratis og kan kun ske på Eventyrteatrets kontor, Østmarken 4, 2860 Søborg.

Dramaskole- og kontingentbetaling

Der betales ikke forsendelse og ekspeditionsgebyr for Dramaskole- og kontingentbetaling.

Fortrydelsesret

Eventyrteatret yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal Eventyrteatret underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varer der returneres ufrankeret eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Disse returregler gælder kun varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vores butik. Ved køb af CD, VHS eller DVD bortfalder fortrydelsesretten, hvis plomberingen brydes. I henhold til forbrugeraftaleloven § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2A er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Eventyrteatret, skal påberåbes straks efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Eventyrteatret. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Eventyrteatret har stillet dig i udsigt. Købte varer returneres til: Eventyrteatret, Østmarken 4, 2860 Søborg

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: eventyrteatret@eventyrteatret.dk

Persondata og videregivelse af personoplysninger

Eventyrteatret videregiver ikke personlige oplysninger til tredje part. Oplysningerne tjener alene det formål at tilbyde dig Eventyrteatrets produkter. Behandlingen består af kundeadministration og markedsføring. Første gang, du købes en vare i Eventyrteatrets webbutik, bliver du registreret som kunde. De personlige oplysninger, der registreres, er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Oplysningerne opbevares minimum fem år, som bogføringsloven skræver. Bliver Eventyrteatret opmærksom på, at oplysninger om køber er forkerte eller vildledende, er Eventyrteatret berettiget til at rette eller slette oplysningerne, således at behandlingen kan ske på et rigtigt grundlag. Du kan til enhver tid få en udskrift af dine registrerede persondataoplysninger ved at henvende sig til Eventyrteatret.

Forbehold for fejl

Eventyrteatret tager forbehold for fejl i de viste priser og for udsolgte arrangementer.

Nyhedsbreve

E-mail-adressen, som Eventyrteatret har modtaget i forbindelse med din bestilling i Eventyrteatrets webbutik, kan benyttes til at markedsføre egne tilsvarende produkter eller tjenesteydelser via elektronisk post. Du modtager dog kun nyhedsbreve pr. e-mail, hvis du har afkrydset feltet "ja tak" under et køb på vej mod kassen eller udfyldt en tilmeldingsformular. Eventyrteatrets nyhedsbrev modtages 12 gange årligt. Ved begge ovennævnte situationer kan køber frabede sig at modtage flere henvendelser ved at kontakte Eventyrteatret eller ved at afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen.

Hjemmesiden www.eventyrteatret.dk drives af:
Fonden Eventyrteatret  CVR nr: 16009105
Tlf. 36172601, Østmarken 4, 2860 Søborg

Forbehold for ændringer

Eventyrteatret forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne webbutik. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.