Bestyrelse

Bestyrelsen i Fonden Eventyrteatret

Stine Bosse, Bestyrelsesformand

Indtrådt i bestyrelsen: 2. marts 2022

Stine Bosse er erhvervsleder og debattør. Hun bestrider en række frivillige bestyrelsesposter som formand i bl.a. PlanBørnefonden og Europabevægelsen. Hun er formand i TELE Greenland og bestyrelsesmedlem i Assistansbolaget og Allianz. Ridder af Dannebrog 1. grad.

Christian Have, Næstformand

Indtrådt i bestyrelsen: 8. september 2021
Christian Have er debattør, foredragsholder, moderator, forfatter og ikke mindst grundlægger og indehaver af HAVE Kommunikation & PR - Skandinaviens største kommunikationsbureau på kulturområdet.

Susanne Vognstrup leder af Eventyrteatret
Susanne Vognstrup , Teaterleder

Født: 1957

Stifter og leder af Eventyrteatret fra 1991

Udover sit virke som leder af Eventyrteatret, er Susanne Vognstrup bestyrelsesmedlem i ”Den frie Danske gruppe for esoterisk filosofi, terapi og forskning” og forhenværende bestyrelsesmedlem i Børnehjælpsdagen fra 2000 til 2010, nu medlem af Lillebrorprisens priskomite. Blev i 2011 Ridder af Dannebrog. 

Simon Trolle Markussen, Bestyrelsesmedlem

Indtrådt i bestyrelsen: 8. november 2021
Simon Trolle Markussen er partner i SelskabsAdvokaterne, hvor han er advokat med speciale inden for køb og salg af erhvervsejendomme, erhvervsret, selskabsret og kontrakter. Desuden har han omfattende erfaring med forberedelse og førelse af retssager, herunder særligt ved boligretten.

Thure Lindhardt, Bestyrelsesmedlem

Indtrådt i bestyrelsen: 2. marts 2022
Thure Lindhardt er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen v. Odense Teater i 1998, og har medvirket i en lang række danske og internationale film, tv-serier og teaterstykker. Han er flere gange blevet anerkendt for sit skuespil med priser, heriblandt Robertprisen, Reumerts Talentpris og Teaterpokalen.

Bestyrelsen er selvsupplerende.
Revisor: Kenn Elmgren - Aaen & Co

Artikler
Interview med tidligere næstformand, Fritz Schur - "Engagement, entusiasme og smittende energi"
Interview med tidligere formand, Rudi Nielsen - "Livet er jo lidt af et eventyr"
Interview med  tidligere bestyrelsesmedlem, Anette Heick - "Lys i øjnene"